Verkoop

 

Deze rookvloeistof op waterbasis is speciaal ontwikkeld om niet in één keer een verstikkende laag rook uit te spuiten, maar toch snel lichteffecten een extra effect te geven in bijvoorbeeld discotheken, televisie- en evenement-producties of als special effect. De Showtec rookvloeistof light 5 liter is bovendien geurloos

Goedkope sneeuwvloeistof geschikt voor onder andere de Snow Flurry van American DJ, maar natuurlijk ook andere sneeuwmachines waar sneeuwvloeistof in moet.

Hier zijn de nodige vloeistoffen voor diverse effectmachines te vinden. Zo gebruikt u voor uw sneeuwmachine sneeuwvloeistof, voor rookmachines/foggers en fazers rookvloeistof  . Bellenblaas-machines vult u altijd met specialvloeistof en een schuimmachine met schuimvloeistof.

De verschillende producten zijn verkrijgbaar in bijvoorbeeld kleinere flessen van één liter, jerrycans van 5 liter of in varianten van 20 of zelfs 200 liter. Om een geurtje aan uw rook toe te voegen, gebruikt u een flesje geurvloeistof. Schoonmaakvloeistoffen zijn bedoeld voor het noodzakelijke onderhoud van uw rookmachine.

 

Ideaal voor werkelijk iedere feestelijke gelegenheid, deze confettishooters. Dankzij het drukpatroon wordt de confetti met een krachtige stoot de ruimte in geschoten, waarna het langzaam naar beneden kan dwarrelen.

Deze jerrycan met 20 liter vloeistofconcentraat is niet eens voldoende voor 20 liter schuimvloeistof. Sterker nog, hij is geschikt voor in totaal 1000 liter schuimvloeistof! Dit concentraat is zo samengesteld dat een mengsel van 2% vloeistof en 98% water voldoende is om schuimvloeistof te maken. Het grote voordeel hiervan is dat u op ieder moment de juiste hoeveelheid vloeistof kunt maken, zonder dat u hier een enorme opslagcapaciteit voor hoeft in te zetten. Het concentraat wordt geleverd in een grote jerrycan, die u eenvoudig in een hoekje van uw opslag plaatst. Ruimte- en kostenbesparend!

De American DJ Bubble Juice 5L Ready Made is bellenblaasvloeistof die direct klaar is voor gebruik! Ideaal voor grootverbruikers op locatie!